Význam štátu a sociálnej politiky v desalienácii trhu - Halečka, Tibor
Trh ako spoločenský fenomén. Štrukturálne členenie trhu. Trh ako križovatka ekonomických, politických a kultúrnych vzťahov. Filozofia alienácie (odcudzenia) a desalienácie trhu. Prejavy alienácie trhu. Význam sociálnej politiky a sociálnej práce v desalienácii trhu.