Postavenie žien v riadiacich funkciách - Obročníková, Lenka
Vlastnosti žien v riadiacich funkciách a rozdiely riadenia v porovnaní s mužmi. Riadenie podniku podľa predstáv mužov. Možné a vhodné spôsoby riadenia pre manažérku. Zásady vedenia úspešnej ženy. Príprava manažérok pre vedúce funkcie.