Príspevok ku vzdelávaniu manažérov - Burger, Ivan
Skúsenosti vzdelávacieho inštitútu Ibis partner, spol. s r.o. Bratislava s prípravou manažérov z praxe. Tri základné oblasti potrieb prípravy manažérov. Stratégie rozvoja manažérov. Definície pojmov vedomosti, zručnosti, postoj a skúsenosti manažérov.