Úsmev alebo plač pri výrobe nábytku - Krištofičová, Dagmar
Reforma nábytkarského priemyslu na Slovensku. Privatizácia drevospracujúceho priemyslu. Predaj tovaru a významní exportéri. Výroba tovaru a hospodársky výsledok. Absencia domácej výroby a nedostatočné služby.