Výživa - potraviny - legislatíva - Rovný, Ivan
Vplyv ekonomických faktorov na výživu obyvateľstva. Vplyvy na zdravotný stav obyvateľov. Nesprávna štruktúra spotreby živín nášho obyvateľstva a cesty k jej zlepšeniu. Štátna zdravotná politika a snaha o ozdravenie výživy slovenskej populácie. Zdravotná bezpečnosť potravín a jej zabezpečovanie. Potravinový kódex SR. Prínosy zákona o technických požiadavkách na výrobky.