Uplatňovanie strategického environmentálneho hodnotenia koncepcia a právne predpisy - Kozová, Mária
Charakteristika strategického environmentálneho hodnotenia (SEA). Implementácia procesu SEA v slovenských podmienkach a skúsenosti s ňou za obdobie rokov 1994-1999. Návrh na skvalitnenie uplatňovania SEA.