Nové chápaní vedení - Stýblo, Jiří
Príklady nových organizačných koncepcií a ideí vo svetovej ekonomike. Zmeny vo vzťahu manažéra a zákazníka. Základná charakteristika "učiacej sa" organizácie. Nová úloha vedúcej osobnosti. Firemná kultúra ako nástroj podnikových zmien.