Management akvizice podniků - Pirožek, Petr
Vymedzenie pojmu akvizícia. Hlavné typy akvizícií. Príčiny koncentračných snáh podnikov. Výhody a nevýhody akvizícií. Základné kroky akvizičného procesu. Európsky a americký model procesu akvizície. Akvizičná stratégie.