Dlhodobé trendy a charakteristiky trhu práce - Senderáková, Lucia
Vývoj trhu práce na Slovensku za obdobie 1990-1999. Vývoj zamestnanosti. Prehľad základných ukazovateľov. Vývoj tokov nezamestnaných v SR. Štruktúra nezamestnaných podľa doby evidencie. Podiel nezamestnaných podľa stupňa vzdelania. Priemerná dĺžka evidencie nezamestnaného a poberania podpory v nezamestnanosti. Vývoj priemernej mesačnej podpory v nezamestnanosti.