Neštandardné informačné systémy (nástroj pre riadenie ľudských zdrojov) - Hubert, Jaromír
Informačné systémy ako nástroje riadenia. Integrovaný informačný systém. Obsah integrovaného informačného systému riadenia ľudských zdrojov. Základné technické informácie. Databázový stroj SVDataEngine. Štatistický stroj SVStat. Model realizácie a využitia systému. Spôsob prevádzky systému.