Sociálna ochrana v krajinách EÚ a v SR - Rybárová, Silvia
Pojem sociálna ochrana v krajinách Európskej únie. Výdavky na sociálnu ochranu a systém sociálnych výdavkov v SR. Podiel sociálnych výdavkov na HDP. Sociálna ochrana a jej podiel na HDP. Štruktúra výdavkov poskytovaných na sociálnu ochranu v krajinách EÚ.