Meranie nezamestnanosti v SR - Zuzčáková, Andrea
Hlavné metodické prístupy k meraniu nezamestnanosti v SR. Evidovaná nezamestnanosť. Výberové zisťovanie pracovných síl (VZPS). Kvantitatívne porovnanie nezamestnanosti v SR podľa evidencie úradov práce a nezamestnanosťou z výsledkov VZPS. Vývoj počtu nezamestnaných v SR v rokoch 1994-1998. Štruktúra nezamestnaných.