Cena práce v poľnohospodárstve je hlboko pod priemerom národného hospodárstva - Buchta, Stanislav
Vývoj zamestnanosti a produktivity práce v poľnohospodárstve. Vývoj priemerných miezd v poľnohospodárstve a mzdovej parity od r. 1989. Priemerná mzda a mzdová parita voči priemeru NH podľa odvetví. Cena práce v poľnohospodárstve.