Zákon č. 310/1992 Zb. Slovenskej národnej rady o stavebnom sporení ... - Rigaszová, Dana
Úplné znenie zákona č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení v znení zákona č. 386/1996 Z.z. a zákona č. 242/1999 Z.z. Komentár k zákonu č. 242/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení v znení zákona č. 386/1999 Z.z.