Účtovná závierka podnikateľov za rok 1999 - Šlosárová, Anna
Závažné skutočnosti, ktoré súvisia so zmenami vo vedení účtovníctva platnými pre rok 1999 a so zostavovaním účtovnej závierky za toto účtovné obdobie. Právne normy, ktorými je účtovníctvo podnikateľských účtovných jednotiek v súčasnosti upravené.