Finančný plán podniku - Kráľovič, Jozef
Finančný plán podniku a finančné plánovanie. Prístupy k tvorbe štruktúry a obsahu finančného plánu. Postup tvorby finančného plánu. Charakteristika jednotlivých častí finančného plánu. Metódy, techniky a modely tvorby finančného plánu.