Manažérske účtovníctvo - Král, Bohumil
Tendencie vývoja manažérskeho účtovníctva. Zodpovednostné účtovníctvo a predpoklady jeho účinného pôsobenia. Vymedzenie miery a oblastí právomoci a zodpovedností. Organizačná a ekonomická štruktúra podniku.