Prehľad peňažných tokov (cash flow statement) s praktickým príkladom podľa platnej metodiky v roku 1999 - Háčik, Vladimír
Recenzia na knihu: Anna Šlosárová, Rudolf Šlosár: Prehľad peňažných tokov (cash flow statement) s praktickým príkladom podľa platnej metodiky v roku 1999, Bratislava, Súvaha 1999 je rozdelená do štyroch kapitol. Prvá kapitola objasňuje prehľad peňažných tokov ako organickú súčasť účtovníctva podniku. Druhá podrobne charakterizuje prehľad peňažných tokov a vysvetľuje základné pojmy. Tretia časť analyzuje vybrané položky a štvrtá kapitola obsahuje komplexný príklad na zostavenie prehľadu peňažných tokov.