Zákon č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní
Úplné znenie zákona č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní. Tento zákon upravuje kolektívne investovanie, činnosť správcovskej spoločnosti a depozitára, ochranu investorov, štátny dozor. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2000. Príloha č. 1 - Predajný prospekt podielového fondu. Príloha č. 2 - Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti.