Rámec riešenia environmentálnych problémov Európskej únie, spôsobených dopravou - Kurinec, Ján
Riešenie environmentálnych problémov spôsobených činnosťou dopravy potrebuje integrovanú politiku. Problémy spôsobené ťažkými nákladnými vozidlami. Politické východiská vzniku diskusie o riešení týchto environmentálnych problémov. Systémy cenotvorby v cestnej preprave. Náčrt politiky multimodálnej transeurópskej siete (TEN).