Mezinárodní řízení lidských zdrojů: faktory konvergence a divergence - Branine, Mohamed
Vymedzenie a analýza pojmu medzinárodné riadenie ľudských zdrojov (International human resource management). Modely riadenia ľudských zdrojov. Prístupy k riadeniu ľudských zdrojov vo vybraných krajinách (USA, Japonsko, Česko a Európa). Faktory konvergencie a divergencie.