Vývoj medzinárodného finančného systému - Larosiere, Jacques de
Prednáška J. Larosiera, ktorú predniesol na odbornom stretnutí zástupcov banky Paribas a Národnej banky Slovenska. Hlavné rysy vývoja a fungovania medzinárodného finančného systému.