Deficit všeobecnej vlády a bežného účtu platobnej bilancie - Dovčiak, Peter
Zostavenie matice Flow of Funds za roky 1994-1999. Bilancia nefinančných transakcií (bilancia úspory - investície vládneho sektora, súkromného sektora). Bilancia finančných transakcií.