Priame zahraničné investície na Slovensku - Hošková, Adela
Prílev priamych zahraničných investícií: vývoj, stav podľa odvetvového smerovania, štruktúra podľa investora. Odlev priamych investícií zo Slovenska. Vplyv na obchodnú a platobnú bilanciu. Očistenie dovozu a vývozu spoločných podnikov o zahraničnoobchodnú činnosť obchodných organizácií.