Medzinárodný menový fond úlohy, finančné zdroje a devízové úvery - Jankovská, Anežka
Pokračovanie z č. 1/2000. Poskytovanie devízových úverov členským krajinám. Osobitné práva čerpania - Special Drawing Rights. Organizácia a riadenie Medzinárodného menového fondu (MMF). Začlenenie SR do MMF.