Práva a povinnosti tuzemcov po 1.1.2000 upravené novelou Devízového zákona ... - Najšlová, Oľga
Novela Devízového zákona č. 388/1999 Z.z. s účinnosťou po 1.1.2000. Práva a povinnosti tuzemcov, ktoré prináša novela Devízového zákona.