Finančný trh na Slovensku jeseň/zima 1999
Prehľad finančného trhu na Slovensku za obdobie jeseň-zima 1999. Ekonomické indikátory ovplyvňujúce finančný trh. Vývoj hlavných ekonomických indikátorov. Stav platobnej bilancie. Vývoj na peňažnom trhu SR na prelome III. a IV. štvrťroka 1999. Prehľad devízového trhu. Kapitálový trh SR.