Tisíckorunová bankovka vzoru 1999 - Fröhlich, Štefan
V súlade s hlavnými úlohami Národnej banky Slovenska rozhodla Banková rada NBS v roku 1999 realizovať dotlač bankoviek. Bankovky vyšších nominálnych hodnôt budú mať vyššiu úroveň ochrany proti falšovaniu.