Prečo treba zmeniť daňový systém? najlepšie východisko z množstva novelizácií spočíva v jeho sprehľadnení - Husár, Jaroslav
Kostra slovenskej daňovej sústavy. Východiská vlády pri reforme daňového systému - spravodlivosť, efektívnosť a jednoduchosť. Daňové sadzby a pásma. Systém získavania a rozdeľovania príspevkov na sociálne zabezpečenie.