Devízy a devízový trh v SR prijmite rady finančného poradcu (4) - Kelenyei, Henrich
História devízového trhu v SR. Možnosti občanov na devízovom trhu. Investovanie do devíz - výhody a nevýhody. Zhodnotenie devíz voči Sk.