Inventarizácia majetku a záväzkov - Takátsová, Mária
Vykonávanie inventarizácií podľa ustanovení zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve. Inventarizácia nehmotného investičného majetku a hmotného investičného majetku. Inventarizácia finančných investícií. Inventarizácia zásob. Inventarizácia pohľadávok. Zúčtovanie daní a dotácií. Opravné položky. Inventarizačné rozdiely - ich účtovanie. Inventúrne súpisy. Vzory tlačív.