Stála prevádzkareň zahraničného daňového subjektu z pohľadu zákona o daniach z príjmov - Luknárová - Kutišová, Dalila
Formy podnikania zahraničných subjektov na území SR. Daňovníci s obmedzenou daňovou povinnosťou. Pojem "zariadenie na výkon činnosti". Právo na zdanenie ziskov podniku jedného štátu, dosahovaných z jeho podnikateľskej činnosti na území druhého štátu. Identifikácia základných znakov stálej prevádzkarne podľa Modelovej zmluvy. Vznik stálej prevádzkarne začatím podnikateľskej činnosti. Vznik stálej prevádzkarne zahraničného daňového subjektu. Ilustračné príklady.