Uplatňovanie DPH pri podnikaní zahraničnej osoby na území Slovenskej republiky - Jablonková, Zdenka
Stála prevádzkareň a zákon o DPH. Zahraničné osoby podliehajúce DPH. Postup pri registrácii za platiteľa DPH. Organizačná zložka ako platiteľ DPH. Poskytovanie služieb a ich fakturácia v zahraničí. Vykonávanie činnosti pre materskú firmu. Uplatňovanie výhod platiteľa DPH.