Rezervy a základ dane z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Právna úprava tvorby rezerv a novelizácia ustanovení zákona upravujúceho tvorbu rezerv. Tvorba jednotlivých druhov rezerv uvedených v zákone č. 610/1992 Zb. Zmeny od 1. januára 1999. Zmena od 1.1.2000. Rezervy a skončenie podnikania. Účtovný aspekt problematiky tvorby rezerv. Ilustračné príklady.