Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov daňovníkom je každá osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky - Tekulová, Zuzana
Definícia daňovníka a platiteľa dane. Charakteristika daní z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Zníženie daňového základu podľa zákona č. 64/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Ročné zúčtovanie preddavkov v prípade poberania starobného dôchodku, jednorazovej mzdy alebo práce u viacerých zamestnávateľov. Povinnosti zamestnávateľa.