I. Z kuchyne praxe daňovej kontroly na Slovensku - Burák, Emil
Základné druhy daňovej kontroly. Vykonávanie daňovej kontroly. Legislatívne východisko postupu práce daňovej kontroly. Práva a povinnosti podnikateľa (daňového subjektu) pri kontrole. Výber k účasti na daňovej kontrole a jej vyžiadanie. Vnímanie daňovej kontroly daňovými subjektmi.