Hospodársky rast USA je silný, začínajú sa však vynárať riziká - Mareček, Ján
USA lámu rekordy v trvaní konjunktúry, raste hrubého domáceho produktu a zamestnanosti. Experti však varujú pred prehriatím ekonomiky. Obavy z inflačných tlakov. Prudký nárast produktivity práce. Ponuka začína prevyšovať dopyt. Zvyšujúca sa hodnota ropy ako ďalšie riziko.