Zdaňovanie príjmu zo závislej činnosti a funkčných požitkov v roku 2000 - Tekulová, Zuzana
Zmeny v odpočítateľných položkách zo základu dane a percentuálnych sadzbách dane podľa zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Čo všetko možno odpočítať od základu dane z príjmov.