Národný program kvality do roku 2003 a jeho rozpracovanie na oblasť výstavby a stavebníctva - Kováčik, Ľubomír
Národný program kvality do roku 2003 (NPK 2003) a jeho opatrenia. Zvyšovanie povedomia kvality. Komplexné manažérstvo kvality. Zvyšovanie exportnej výkonnosti a konkurenčnej schopnosti slovenskej ekonomiky. Harmonizácia technických noriem a predpisov SR s normami a predpismi ES/EÚ. Zabezpečenie informačných systémov o kvalite. NPK 2003 a jeho rozpracovanie na oblasť výstavby a stavebníctva.