Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1999 - Lipták, Juraj
Pri vyplňovaní daňového priznania za rok 1999 pre daňovníka sú dôležité tie novely zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov, ktorými sa menia jeho ustanovenia a nadobudli účinnosť k 1. januáru 1999 alebo v priebehu roka 1999. Nové skutočnosti pri podávaní daňového priznania za rok 1999 a jeho vypĺňanie. Praktické príklady.