Rozhodcovská zmluva - Pauličková, Alena
Dňa 1.7.1996 NR SR sa uzniesla na zákone č. 218/1996 Z.z. o rozhodcovskom konaní. Hlavé zásady tohto zákona. Uzavretie rozhodcovskej zmluvy. Začatie rozhodcovského konania.