Medzinárodné daňové vzťahy - Mičko, Juraj
Komentár k medzinárodnému zdaňovaniu z pohľadu uplatňovania nového zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Osobná a vecná daňová príslušnosť. Zdaňovanie príjmov zo zdroja na území Slovenskej republiky. Vylúčenie dvojitého zdanenia.