Nedostatky vo sfére vedenia podniku - komponent negatívneho vývoja stavebných firiem - Háp, Ivo
Nástroje a metódy vrcholového manažmentu stavebných firiem. Úroveň a schopnosti vedúcich riadiacich pracovníkov. Nedostatky vo sfére vedenia podniku. Negatívny vývoj stavebných podnikov. Systém a funkcia podnikového účtovníctva.