Priestorové a územné plánovanie - nástroj optimalizácie - Kováčik, Peter
Priestorové plánovanie a jeho vzťah k odvetvovým koncepciám a ostatným plánovacím postupom. Územné plánovanie ako účinný systémový nástroj utvárania komplexného rozvoja spoločnosti v ekologicky vyváženej krajine. Návrh koncepcie komplexnej úpravy v oblasti stavebného práva.