Rozvojový program priorít verejných prác na roky 2000-2002 - Gál, Martin
Situácia vo verejných investíciách na rok 2000. Orientácia firiem na na stavebnom trhu a previazanosť na štátne rozpočty na jednotlivé roky. Rozvojový program priorít verejných prác.