Největší hity v historii managementu
Prehľad najväčších hitov doterajšej histórie moderného managementu. Vedecké riadenie - Frederick Taylor. Montážna linka - Henry Ford. Moderná korporácia - Alfred Sloan, Jr. Management výrobkových značiek - Neil McElroy. Management akosti - W. Edwards Deming. Reengineering - Michael Hammer a James Champy. Vedomostný management - Frederick Taylor.