Výzva ke změně: Activity Based Management - Hrach, Václav
Zmeny strategického zamerania a orientácia na zákazníka. Procesné riadenie - podmienka pochopenia zákazníka. Activity Based Management - podmienka analýzy prínosu a uspokojenia zákazníka. Hlavné efekty Activity Based Costing and Management.