Strata v poľnohospodárstve rastie, o reštrukturalizácii sa iba hovorí - Janků, Jana
Odhad vlaňajšej straty v poľnohospodárskej prvovýrobe podľa Výskumného ústavu ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva (VÚEPP). Hospodársky výsledok za rok 1999. Pokles nákladov na výrobu v poľnohospodárstve. Ďalšie roztváranie cenových nožníc. Pokles bankových úverov. Potreba reštrukturalizácie poľnohospodárstva. Družstvá ako prežitá forma. Hospodárenie v poľnohospodárstve SR v r. 1998 a 1999.