Účtovná závierka podnikateľov - Kalafutová, Ľudmila
Niektoré vybrané problémy pri spracovaní účtovnej závierky v sústave podvojného účtovníctva za rok 1999. Právne normy pre zostavenie závierky. Praktický príklad zostavenia účtovnej závierky. Účtovné prípady. Súvaha. Výkaz ziskov a strát. Kontrola vzťahu medzi súvahou a prehľadom peňažných tokov. Rady pre účtovnú závierku.