Zverejňovanie údajov v Obchodnom vestníku - Pavlovičová, Mária
Formulár z Opatrenia FMF č. V/1-31 388/1992 pre zverejňovanie údajov z účtovnej závierky v Obchodnom vestníku. Súvaha. Výkaz ziskov a strát.